Matkalla Siperiassa
search
  • Matkalla Siperiassa

Matkalla Siperiassa

28,00 €
Sisältää alv:n

Rovasti Yrjö Niemi on toiminut 40 vuotta pappina Hämeenlinnassa. Siperiassa hän on työskennellyt Inkerin kirkon pappina 20 vuotta, joista neljä päätoimisesti. Työnsä hedelmistä Yrjö Niemi kiittää Jumalan hyvyyttä, voimaa ja uskollisuutta. Hän esittelee kirjassaan muitakin Siperian-kävijöitä ja varsinkin tienraivaajia, joiden uroteoista ei tiedetä Suomessa juuri mitään.

Määrä
Viimeiset tuotteet varastossa

"Suomessa ystävät ovat kutoneet villasukkia, joita voin antaa lahjaksi. Miesten ilmeet muuttuvat, kun he vetävät sukkia jalkaansa. Jonkun silmät kostuvat. Että joku on välittänyt, ajatellut heitä 6000 kilometrin päässä." Villasukat ovat Siperian paukkupakkasissa hytiseville vangeille tärkeä konkreettinen osoitus ihmisenkin rakkautta suuremmasta rakkaudesta, Jumalan rakkaudesta. 

Siitä on jo 20 vuotta, kun Yrjö Niemi lähti viemään aineellista apua ja evankeliumia poikkeuksellisen vaikeisiin oloihin: Siperian kyliin, kaupunkeihin ja vankiloihin. Kirja sisältää kokemuksia ja kohtaami-sia vuosien varrelta hänen itsensä ja toisten kertomina.

Yksi luku on omistettu tarunhohtoiselle suurelle Siperian rautatielle, joka valmistui vuonna 1916. Rata kulkee 9298 kilometrin matkan Moskovasta Vladivostokiin ja ylittää kahdeksan aikavyöhykettä. Kirja on jännittävää ja eksoottista kuvausta laajasta lähetyskentästä. 

2 Tuotteet

Lisätiedot

Korkeus:
210 mm
Leveys:
134 mm
Syvyys:
27 mm
Paino:
0,540 kg
Sidosasu:
Sidottu
Sivumäärä:
300 + 16-siv. kuvaliite
Painettu:
2013
Tekijä:
Yrjö Niemi
ISBN:
978-952-475-612-9
Lisätiedot:
4-värikuvat
Uusi
chat Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.