Mesimasu
search
  • Mesimasu

Mesimasu

3,00 €
Sisältää alv:n

Mesimasu antaa kevyen ja monissa kohdissa jännittävän romaanin muodossa laajan yleistietouden mehiläisten todellisesta elämästä. Lennetään yhdessä mehiläispesään ja eletään vuosi hunajanvalmistajien kanssa. Yhdessä mehiläisyhteiskunnassa on talviaikaan 15-20.000 pientä piiperoista, kesällä keskimäärin 60.000.

Määrä

”Mesimasu-kirja on kirjoitettu vankalla mehiläisten elämän ja nykyaikaisen mehiläishoidon asiantuntemuksella, mutta myös herkällä ja runollisella sydämellä. Se kuvaa mehiläisten elämää ja niiden maailmaa ikään kuin sisältä päin. Siinä lukija saa aivan kuin mehiläisenä mehiläisten joukossa elää tuon ihmeellisen hyönteismaailman tapahtumien keskipisteessä. Hän saa olla mukana keväästä kesän ja syksyn tapahtumien kautta talven hiljaiseloon. Hän saa osallistua toukkien ja emon hoidosta rakentamiseen ja sadonkeruuseen sekä pesän puolustukseen ryöstäjiä vastaan. Hän saa olla nuoren emon mukana häälennon ilossa ja saa kokea karhun tuhot ja tuon ihmeellisen ihmisen – ”Voiman” käsittämättömät toilaukset, sekä monien muiden pelottavien vihollisten aiheuttaman uhkan, mutta myös kunnioituksen ja kiitollisuuden itse Elämän Antajaa kohtaa. Mehiläishoitajankin on aivan mielenkiintoista joskus katsella asioita mehiläisten näkökulmasta. Suosittelen luettavaksi ja lahjakirjaksi kaikille luonnonystäville.”   Näin kirjoitti Suomen ensimmäinen ammattimehiläistarhaaja Aaro Hartikka vuonna 1990.

Kirja on sidottu, kovakantinen, 314 sivua. Kirjoittaja ja kuvittaja Risto Blom, painovuosi 1990. Kirjassa on piirroksia ja 14 värikuvaa, jotka auttavat tekstien ymmärtämisessä. ISBN 952-90-2047-3

99 Tuotteet

Lisätiedot

Korkeus:
216 mm
Leveys:
156 mm
Syvyys:
23 mm
Paino:
0,575 kg
Sidosasu:
sidottu, kovakantinen
Sivumäärä:
314
Painettu:
1990
Tekijä:
Risto Blom
Kansi:
Risto Blom
Kustantaja:
Savon Hunaja Oy
ISBN:
952-90-2047-3
Kuvitus:
Risto Blom
Uusi
chat Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.