Auta minua antamaan anteeksi
search
  • Auta minua antamaan anteeksi

Auta minua antamaan anteeksi

25,00 €
Sisältää alv:n

"Jos pysyt vihaisena sinua loukannutta henkilöä kohtaan, se on sama kuin nauttisit itse myrkkyä ja toivoisit tuon toisen ihmisen kuolevan siihen. Anteeksiantamattomuus vahingoittaa enemmän meitä itseämme kuin jotakin toista ihmistä." JOYCE MEYER

Määrä
Viimeiset tuotteet varastossa

Joyce Meyer paljastaa tässä kirjassa vihan juuret, sen erilaiset lonkerot, vihassa elämisen tuhoisat seuraukset ja lopuksi prosessin, joka johtaa anteeksiantamukseen ja elämän uudistumiseen.

Anteeksiantamattomuuden takana on vihaa. Viha särkee ihmissuhteita, tuottaa unettomia öitä, nostaa verenpainetta ja tekee sairaaksi. Se tuhoaa ystävyyssuhteita, avioliittoja ja perheitä - mielenrauhasta puhumattakaan. Monet kristityt huomaavat olevansa anteeksiantamattomia. Opetus siitä, että "kunnon kristitty ei koskaan vihastu", ei riitä vapauttamaan noidankehästä.

Kirja kuljettaa suunnitelmallisesti ja syvästi hoitavasti polkua, jonka tienviittoja ovat mm.: Tiedostamattoman vihan paljastaminen ¤ Vihaisten ihmisten kanssa toimeen tuleminen ¤ Vihan rakentava käyttö ¤ Pyhän kohtaamisen voima ¤ Itselleen anteeksiantamisen merkitys ¤ Jumalan osuus anteeksiannossa ¤ Kuinka päästää irti... ja tarrata Jumalaan.

Käyttäessäsi tätä kirjaa vapautumisen ohjeena huomaat löytäväsi todellisen rauhan Jumalan avulla.

2 Tuotteet

Lisätiedot

Korkeus:
232 mm
Leveys:
153 mm
Syvyys:
13 mm
Paino:
0,300 kg
Sidosasu:
Nidottu
Sivumäärä:
192
Painettu:
2014
Tekijä:
Joyce Meyer
Kirjapaino:
Otavan Kirjapaino Oy
ISBN:
978-951-585-292-2
Uusi
chat Kommentit (0)
Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.